dimarts, 10 de maig del 2011

Debats sí, debats no?


Som en plena campanya, municipals i autonòmiques a algunes comunitats. RTVE ha ofert als candidats dels partits polítics amb representació a les grans capitals i a les assemblees de les comunitats autònomes la possibilitat d’emetre, per ràdio o televisió (o ambdues alhora) debats electorals entre els candidats. Quin ha estat el resultat? Molt dispar, aquí el tenim:
-          Pel que fa a TVE, a Catalunya hi ha debat entre els candidats a l’Ajuntament de Barcelona, aquesta nit, dimarts, amb el format de 59” i per la Primera cadena, en desconnexió (i retransmès també per Ràdio 4). Hi haurà també debat a Canàries, dimarts 17, entre els candidats amb possibilitats de presidir aquella comunitat (RNE també el retransmetrà).
-          Pel que fa a RNE, hi haurà debats a Andalusia, però només a dos capitals, Almeria i Sevilla i no entre tots els candidats. A les altres ciutats andaluses, algun dels partits s’hi ha negat o simplement no ha contestat. A l’Aragó no hi haurà debat ni autonòmic ni municipal a Saragossa perquè PP i PSOE s’hi han negat. Sí en canvi a Osca i Terol. No hi ha acords a Astúries, ni a Balears, ni a Cantàbria, ni a les dues Castelles, tampoc a Extremadura, ni a Múrcia, ni al País Basc, ni a la Rioja, tampoc a la Comunitat Valenciana, ni a Ceuta o Melilla. Només a Galícia (municipals) i a Navarra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada