divendres, 15 d’abril del 2011

El PP de València denuncia 4 cadenes de TV

Francisco Camps OrtizCamps junto a Rambla y Costa


No en tenien prou amb omplir les seves llistes d’ imputats per delictes relacionats amb la corrupció. Se senten tan segurs de guanyar les eleccions que no els importa tornar a rehabilitar al Ricardo Costa i als altres acusats per la trama Gürtel. A més de la indignació que això provoca en molta gent, ahir el PP valencià va decidir denunciar 4 cadenes de TV (TVE, Telecinco, Cuatro i la Sexta) per emetre una sèrie de vídeos informatius el passat dissabte on es detallava el nombre d´implicats, acusats i imputats als casos de corrupció que figuren a les llistes electorals de les properes eleccions a la Comunitat Valenciana.

Des de Madrid van córrer a rectificar i la pressió de Génova al PP valencià va sortir efecte i varen retirar la denúncia contra la Junta Electoral.

És a dir, que no només no els preocupa posar imputats a les llistes sinó que pretenien que ningú no informés al respecte. Bé, jo trobo una cosa positiva en tot això: que deuen tenir molt mala consciència, no? Saben que estan fent quelcom malament, perquè no volen que la gent se n`assabenti!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada